Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Saláták
Címkék
Vegetáriánus , FittAllergének
tej1.
Egy mozsárban törjük durvára a mandulát. Keverjük össze a mézzel és a ricottával.
2.
Kockázzuk föl a dinnyét és a barackot.
3.
Keverjük össze a gyümölcsöket és helyezzük őket tányérokra. Kanalazzuk rájuk a ricottás öntetet, majd tegyünk rájuk friss mentaleveleket.
Tipp: Természetesen bármilyen kedvenc nyári gyümölccsel elkészíthetjük szezontól függően a salátát.
250 g Szarvasi ricotta
100 G MANDULABÉL
2 db Őszibarack
100 g Kék áfonya
PÁR MENTALEVÉL
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!