leendő
partnereinknek

Nyári csirkesaláta mozzarellával és nektarinnal

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Saláták

Címkék

Vegetáriánus , Fitt

Allergének

Elkészítés

1.

A csirkemell filéket fűszerezzük be a grill fűszerkeverékkel és jól dörzsöljük be olívaolajjal.

2.

Egy serpenyőben forrósítsunk föl egy kis olajat, és kis lángon süssük meg a csirkemell filéket (azért kis lángon, hogy a vastagabb felük is süljön meg, ahelyett, hogy megégne kívül és belül még nyers maradna).

3.

Ha kész, tegyük félre legalább 5 percre pihenni őket. Ezalatt vágjuk szeletekre a mozzarella sajtot és az őszibarackot.

4.

A csirkemelleket vágjuk szép szeletekre, majd helyezzük őket tányérokra felváltva a sajttal, barackkal és bazsalikom levelekkel. Locsoljuk meg balzsamecettel és olívaolajjal.

Hozzávalók

400 g Szarvasi laktózmentes mozzarella

4 szelet Csirkemell filé

Néhány db Bazsalikom levél

Néhány ek. Olívaolaj

Balzsamecet

2 ek. Grill fűszerkeverék