
Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Saláták
Címkék
Vegetáriánus , FittAllergének
1.
A csirkemell filéket fűszerezzük be a grill fűszerkeverékkel és jól dörzsöljük be olívaolajjal.
2.
Egy serpenyőben forrósítsunk föl egy kis olajat, és kis lángon süssük meg a csirkemell filéket (azért kis lángon, hogy a vastagabb felük is süljön meg, ahelyett, hogy megégne kívül és belül még nyers maradna).
3.
Ha kész, tegyük félre legalább 5 percre pihenni őket. Ezalatt vágjuk szeletekre a mozzarella sajtot és az őszibarackot.
4.
A csirkemelleket vágjuk szép szeletekre, majd helyezzük őket tányérokra felváltva a sajttal, barackkal és bazsalikom levelekkel. Locsoljuk meg balzsamecettel és olívaolajjal.
400 g Szarvasi laktózmentes mozzarella
4 szelet Csirkemell filé
Néhány db Bazsalikom levél
Néhány ek. Olívaolaj
Balzsamecet
2 ek. Grill fűszerkeverék
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!