
Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Szendvicsek
Címkék
GyerekeknekAllergének
tej , földimogyoró , szója1.
Négy szelet kalácsot kenjünk meg nutellával, a másik négyet Szarvasi Mascarponéval.
2.
Fordítsuk egybe őket, minden nutellásra fordítsunk egy mascarponésat.
3.
Kenjük meg egy pici vajjal a külsejüket, majd egy szendvics grillezőben süssük meg őket.
4.
Tálaljuk őket friss eper szeletekkel és enyhén porcukorral enyhén megszórva.
4 púpozott kk. / kb. 50 g Szarvasi mascarpone
8 szelet Kalács
4 kiskanál Nutella
4 db Eper
néhány g Vaj
PORCUKOR
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!