Nektarin saláta mascarponéval és erdei gyümölcsökkel

NEKTARIN SALÁTA MASCARPONÉVAL ÉS ERDEI GYÜMÖLCSÖKKEL

Elkészítési idő

5-30 perc

NEKTARIN SALÁTA MASCARPONÉVAL ÉS ERDEI GYÜMÖLCSÖKKEL

Kategória

Saláták

NEKTARIN SALÁTA MASCARPONÉVAL ÉS ERDEI GYÜMÖLCSÖKKEL

Cimkék

Vegetáriánus , Fitt
NEKTARIN SALÁTA MASCARPONÉVAL ÉS ERDEI GYÜMÖLCSÖKKEL

Allergének

tej

Hozzávalók

80 g Szarvasi mascarpone

1 db Nektarin

25 g Málna

pár szem Pisztácia

1-2 ek. Méz

1-2 ek. Bazsalikom

Elkészítés

1

A nektarint vágjuk vékony szeletekre. A pisztáciát hámozzuk meg és vágjuk nagyobb darabokra.

2

2 tányéron rendezzük el a nektarin szeleteket, málnát és szedret. Szórjuk meg a pisztáciával és locsoljuk le egy kis mézzel.

Kanalazzunk rá egy kis Szarvasi Mascarponét és díszítsük friss bazsalikom levelekkel.