Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Tészták
Címkék
Allergének
tej , glutén , tojás1.
A brokkolit szedjük kisebb rózsáira, majd sós, lobogó vízben főzzük meg pár perc alatt roppanósra.
2.
A tésztának forraljunk vizet, sózzuk meg és főzzük meg benne a tésztát a csomagoláson leírtak szerint. Majd szűrjük le.
3.
Közben a szalonnát vágjuk kis kockákra, majd egy kicsi olaj hozzáadásával pirítsuk meg jól egy serpenyőben. Ha kész, öntsük le róla a felesleges zsírt.
4.
Öntsük hozzá a tejszínt és a mascarponét. Kevergetve forraljuk föl, majd oldjuk föl benne a lereszelt goudát és a szétmorzsolt taleggio-t és dolcelattét.
5.
Végül adjuk hozzá a brokkolit és keverjük hozzá a meleg tésztát. Szórjuk meg reszelt parmezánnal, ízesítsük pici sóval és borssal, majd tálaljuk.
150 g Szarvasi mascarpone
500 g Brokkoli
200 ml Tejszín
100 g Kék sajt
100 Gouda sajt
50 g Taleggio sajt
50 g Parmezán sajt
200 g Szalonna
500 g Fussili tészta
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!