Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Falatkák
Címkék
VendégváróAllergének
tej1.
A kolbászt vágjuk vékony karikákra, majd vágjuk félbe a őket.
2.
Öntsük a kukorica chipset két kisebb sütőtálba. Kanalazzuk rájuk a zöldségeket és szórjuk meg a kolbász karikákkal és a lereszelt mozzarella sajttal.
3.
Tegyük 190 C-os sütőbe és kb 10 perc alatt süssük rá a sajtot. Tálaljuk tejföllel , ketchuppal, vagy BBQ szósszal, guacamoléval.
100 g Szarvasi pizza mozzarella
200 g Tortilla chips
30 g Csemege kukorica
30 g Vörösbab
30 g Zöldborsó
30 db Pritamin paprika
60 g Füstölt kolbász
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!