leendő
partnereinknek

Nachos darált hússal, mozzarellával és avokádó salátával

NACHOS DARÁLT HÚSSAL, MOZZARELLÁVAL ÉS AVOKÁDÓ SALÁTÁVAL

Elkészítési idő

5-30 perc

NACHOS DARÁLT HÚSSAL, MOZZARELLÁVAL ÉS AVOKÁDÓ SALÁTÁVAL

Kategória

Falatkák

NACHOS DARÁLT HÚSSAL, MOZZARELLÁVAL ÉS AVOKÁDÓ SALÁTÁVAL

Cimkék

Ünnepi , Vendégváró
NACHOS DARÁLT HÚSSAL, MOZZARELLÁVAL ÉS AVOKÁDÓ SALÁTÁVAL

Allergének

tej , glutén , zeller

Hozzávalók

100 g Szarvasi mozzarella

200 g Nachos

400 g Darált sertéshús

1 fej Hagyma

1 ek. CHILI CON CARNE FŰSZERKEVERÉK

1 db Avokádó

1 db Paradicsom

2 ek. Olívaolaj

1 ek. Citromlé

2 szál Újhagyma

1 csokor Koriander zöld

3-4 ek / kb. 60-80 g Tejföl

Bors

2 ek. Olaj

Elkészítés

1.

A hagymát vágjuk finomra. Pirítsuk meg 2 ek olajon egy nagyobb serpenyőben. Adjuk hozzá a húst és pirítsuk fehéredésig. Szórjuk meg a fűszerkeverékkel, majd pirítsuk további 5-8 percig.

3.

Tegyük kb. 200 fokra előmelegített sütőbe és olvasszuk rá a sajtot.

5.

Keverjük össze őket egy kis olíva olajjal, citromlével, sóval, borssal.

6.

A húsos, sajtos nachos tetejére tegyük az avokádó salátát és egy kis tejfölt. Szórjuk meg finomra vágott koriander zölddel, vagy petrezselyem zölddel.