
Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Falatkák
Címkék
Ünnepi , VendégváróAllergének
tej , glutén , zeller1.
A hagymát vágjuk finomra. Pirítsuk meg 2 ek olajon egy nagyobb serpenyőben. Adjuk hozzá a húst és pirítsuk fehéredésig. Szórjuk meg a fűszerkeverékkel, majd pirítsuk további 5-8 percig.
2.
Tegyük kb. 200 fokra előmelegített sütőbe és olvasszuk rá a sajtot.
3.
Keverjük össze őket egy kis olíva olajjal, citromlével, sóval, borssal.
4.
A húsos, sajtos nachos tetejére tegyük az avokádó salátát és egy kis tejfölt. Szórjuk meg finomra vágott koriander zölddel, vagy petrezselyem zölddel.
100 g Szarvasi mozzarella
200 g Nachos
400 g Darált sertéshús
1 fej Hagyma
1 ek. CHILI CON CARNE FŰSZERKEVERÉK
1 db Avokádó
1 db Paradicsom
2 ek. Olívaolaj
1 ek. Citromlé
2 szál Újhagyma
1 csokor Koriander zöld
3-4 ek / kb. 60-80 g Tejföl
Só
Bors
2 ek. Olaj
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!