
Elkészítési idő
60-120 perc
Kategória
Főételek
Címkék
FittAllergének
tej1.
A csirkemelleket vágjuk be középen hosszában és hajtsuk ketté. Fűszerezzük be jól a fűszerkeverékkel, és tegyük hűtőbe egy órára.
2.
A mozzarella sajtot vágjuk 6 szeletre. A friss fügét is szeleteljük fel. A fokhagymát vágjuk apróra.
3.
Töltsük meg velük a csirkemelleket, majd fogpiszkálóval tűzzük őket össze.
4.
Egy serpenyőben forrósítsunk fel egy kevés olajat, és pirítsuk meg a csirkemell mindkét oldalát fehéredésig.
5.
Majd tegyük egy teflonos tepsibe, és a zöldségkörettel együtt süssük kb. 10 percig még 200 fokos sütőben, fólia nélkül.
Tálaljuk sült padlizsánszeletekkel és paprikába töltött ratatouille-val.
100 g Szarvasi mozzarella
2 szelet Csirkemell filé
2 gerezd Fokhagyma
2 ek. Olaj
ROZMARINGOS, CITROMOS, BORSOS, CSILIS, SÓS FŰSZERMALOM
1 db Füge
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!