Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Falatkák
Címkék
Vegetáriánus , Fitt , GyerekeknekAllergének
tej , diófélék , glutén , tojás1.
Főzzük meg a tésztát bő, lobogó, sós vízben, majd szűrjük le és hűtsük ki.
2.
Közben olvasszuk ki és forrázzuk le a zöldbabot (lehetőleg zöldhüvelyűt használjunk).
3.
A tésztát keverjük össze a zöldbabbal, a mozzarellával, a negyedekre vágott paradicsommal, a mandulával, sóval, borssal és egy evőkanál jó minőségű, zamatos, extra szűz olíva olajjal. A tésztát és a zöldbabot előző este is megfőzhetjük, de csak reggel, indulás előtt keverjük össze a hideg összetevőket. Tegyünk a saláta mellé egy kis zöld salátát és csomagoljunk hozzá 1-2 gyümölcsöt is.
100 g Szarvasi mozzarella mini
100 g Zöldbab
2 ek. Pirított, tört mandula
1 ek. Olívaolaj
100 g Tészta
6-8 db Koktélparadicsom
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!