Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Reggelik
Címkék
Vegetáriánus , FittAllergének
tej , tojás , glutén , mustár1.
Az avokádót vágjuk félbe, kanalazzuk ki a húsát, és egy villával törjük jól össze. Adjuk hozzá a majonézt, pár csepp citromlét, egy kis sót, borsot. Keverjük össze.
2.
A tojásokat egy tálban verjük fel. Sózzuk, borsozzuk. Egy kis vajon süssünk belőlük rántottát. A végén reszeljük bele a mozzarellát és keverjük el.
3.
Közben a kenyérszeleteket pirítsuk meg. A rukkolát mossuk meg és szárítsuk le. Forgassuk meg egy kis balzsamecetben és olíva olajban.
4.
Tálalás előtt kenjük az avokádó krémet a kenyérszeletekre. Tálaljuk a salátával és a rántottával.
100 g Szarvasi mozzarella
4 db Tojás
1 db Avokádó
2 szelet Kenyér
60 g Rukkola
2 ek. Majonéz
1/2 ek. Citromlé
5 g Vaj
1-2 ek. Olívaolaj
Balzsamecet
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!