
Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Saláták
Címkék
Vegetáriánus , FittAllergének
tej , diófélék1.
Vágjuk a barackot vékonyabb szeletekre. A mini mozzarellákat vágjuk félbe. Az újhagymát vágjuk vékony szeletkékre.
2.
Egy salátás keverőtálba tegyük a salátát a sajttal, a dióval és a barackszeletekkel együtt. Szórjuk rá az újhagyma szeleteket is. Keverjük jól össze, majd helyezzük szépen elrendezve a tányérokra.
3.
A sonkát tépkedjük szét nagyobb darabokra és tegyük a saláta tetejére. Végül locsoljuk meg balzsamecet krémmel és olívaolajjal.
200 g Szarvasi mozzarella mini
4 db Őszibarack
8 szelet Sonka
80 Dióbél
150 g Vegyes saláta
OLÍVAOLAJ
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!