leendő
partnereinknek

Mozzarellás-őszibarackos saláta sonkával és dióval

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Saláták

Címkék

Vegetáriánus , Fitt

Allergének

tej , diófélék

Elkészítés

1.

Vágjuk a barackot vékonyabb szeletekre. A mini mozzarellákat vágjuk félbe. Az újhagymát vágjuk vékony szeletkékre.

2.

Egy salátás keverőtálba tegyük a salátát a sajttal, a dióval és a barackszeletekkel együtt. Szórjuk rá az újhagyma szeleteket is. Keverjük jól össze, majd helyezzük szépen elrendezve a tányérokra.

3.

A sonkát tépkedjük szét nagyobb darabokra és tegyük a saláta tetejére. Végül locsoljuk meg balzsamecet krémmel és olívaolajjal.

Hozzávalók

200 g Szarvasi mozzarella mini

4 db Őszibarack

8 szelet Sonka

80 Dióbél

150 g Vegyes saláta

OLÍVAOLAJ