Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Szendvicsek
Címkék
FittAllergének
tej , glutén , diófélék , szezámmag , tojás1.
Vágjuk finomra a salottát, kockákra a gombát és a kalifornai paprikát. A salottát fonnyasszuk meg forró olajon. Adjuk hozzá a gombát és a paprikát. Sózzuk meg. Pároljuk kb. 15 percig, majd adjuk hozzá a sonkát és a zöldborsót. Pároljuk még 3-4 percig, majd húzzuk le a tűzről.
2.
Kanalazzuk át a felét egy kisebb, vékonyabb serpenyőbe, vagy palacsinta sütőbe. Egyenletesen osszuk el rajta. Verjünk fel 3 tojást, sózzuk meg egy kicsit. Öntsük a zöldségekre és süssünk belőle omlettet. Amikor félig megsült, tegyük rá a sajt felét, majd hagyjuk, hogy ráolvadjon. Tegyük át egy tányérra, majd hajtsuk át a felét a másikra, hogy fedjük be a nyitott oldalát.
3.
Ugyanezzel a módszerrel készítsük el a másik omlettet is. Majd vágjuk őket félbe.
4
A zsemléket felezzük el és vajazzuk meg. Tegyük bele az omletteket és halmozzunk rá egy kis napraforgó csírát.
120 g Szarvasi pizza mozzarella
4 db Magos zsemle
6 db Tojás
100 g Zöldborsó
100 g Erdei gomba
1/2 Kaliforniai paprika
2 db Salotta hagyma
50 g Sonka
5-8 g Vaj
Olaj a sütéshez
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!