Mozzarellás omlett szendvics

MOZZARELLÁS OMLETT SZENDVICS

Elkészítési idő

5-30 perc

MOZZARELLÁS OMLETT SZENDVICS

Kategória

Szendvicsek

MOZZARELLÁS OMLETT SZENDVICS

Cimkék

Fitt
MOZZARELLÁS OMLETT SZENDVICS

Allergének

tej , glutén , diófélék , szezámmag , tojás

Hozzávalók

120 g Szarvasi pizza mozzarella

4 db Magos zsemle

6 db Tojás

100 g Zöldborsó

100 g Erdei gomba

1/2 Kaliforniai paprika

2 db Salotta hagyma

50 g Sonka

g Vaj

Olaj a sütéshez

Elkészítés

1.

Vágjuk finomra a salottát, kockákra a gombát és a kalifornai paprikát. A salottát fonnyasszuk meg forró olajon. Adjuk hozzá a gombát és a paprikát. Sózzuk meg. Pároljuk kb. 15 percig, majd adjuk hozzá a sonkát és a zöldborsót. Pároljuk még 3-4 percig, majd húzzuk le a tűzről.

2.

Kanalazzuk át a felét egy kisebb, vékonyabb serpenyőbe, vagy palacsinta sütőbe. Egyenletesen osszuk el rajta. Verjünk fel 3 tojást, sózzuk meg egy kicsit. Öntsük a zöldségekre és süssünk belőle omlettet. Amikor félig megsült, reszeljük rá a sajt felét, majd hagyjuk, hogy ráolvadjon. Tegyük át egy tányérra, majd hajtsuk át a felét a másikra, hogy fedjük be a nyitott oldalát.

3.

Ugyanezzel a módszerrel készítsük el a másik omlettet is. Majd vágjuk őket félbe.

4.

ITT TARTOKA zsemléket felezzük el és vajazzuk meg. Tegyük bele az omletteket és halmozzunk rá egy kis napraforgó csírát.