leendő
partnereinknek

Mozzarellás, málnás saláta

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Saláták

Címkék

Fitt

Allergének

tej

Elkészítés

1.

A sajtot tépkedjük darabokra és pácoljuk be finomra vágott chilibe, olíva olajba és apróra vágott bazsalikomba. Enyhén sózzuk, borsozzuk.

2.

A karajt vágjuk kisebb, vékony csíkokra.

3.

A rukkolát és a mentát mossuk meg, és jól csöpögtessük le. Forgassuk meg 1-1 evőkanál olíva olajba és balzsamecetbe.

4.

Halmozzuk tányérokra, majd szórjuk meg a málnával és a kis darabokra vágott karajjal. Tegyük a salátára a bepácolt sajtdarabokat is.

Hozzávalók

100 g Szarvasi mozzarella sajt

100 g Málna

10-12 db Mentalevél

60 g Rukkola

2 szelet Füstölt karaj

1-2 ek. Olívaolaj

1 tk. Chili por

5-6 db Bazsalikom levél

Balzsamecet

Bors