leendő
partnereinknek

Mozzarellás cukkini ropogós

Elkészítési idő

30-60 perc

Kategória

Főételek

Címkék

Vegetáriánus , Fitt

Allergének

tej , glutén

Elkészítés

1.

A megmosott cukkinit reszeljük le és jól sózzuk be. Hagyjuk állni kb. 10 percet.

2.

Ezután a kezünkkel jól csavarjuk ki. Keverjük ki a liszttel, a nagyon apróra vágott hagymával, a lereszelt fokhagymával és az apró kockákra vágott mozzarella sajttal. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

3.

Egy serpenyőben forrósítsunk föl olajat. Készítsünk kisebb pogácsákat és az olajban süssük ki őket.

4.

Tálaljuk zöld salátával és paradicsom szósszal.

Hozzávalók

200 g Szarvasi mozzarella

4 db Cukkini

1 fej Hagyma

3 gerezd Fokhagyma

Bors

olaj

kb. 60 g Liszt