
Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Saláták
Címkék
Allergének
1.
A konzerv kukoricát csepegtessük le. A bazsalikomleveleket tépkedjük szét. A lilahagymát vágjuk vékony szeletekre. A kígyóuborkát hámozzuk meg, magozzuk ki, majd vágjuk kockákra.
2.
Keverjük össze az összetevőket ízlés szerint citromlével, egy kis olívaolajjal, sóval és borssal.
3.
Tépkedjük el a mozzarella sajtot és tálaláskor tegyük a saláta tetejére.
800 g Csemege kukorica
20 db Bazsalikom levél
1 db Lilahagyma
300 db Kígyóuborka
1-2 ek. Olívaolaj
1-2 ek. Citromlé
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!