leendő
partnereinknek

Mozzarella saláta kukoricával és uborkával

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Saláták

Címkék

Allergének

Elkészítés

1.

A konzerv kukoricát csepegtessük le. A bazsalikomleveleket tépkedjük szét. A lilahagymát vágjuk vékony szeletekre. A kígyóuborkát hámozzuk meg, magozzuk ki, majd vágjuk kockákra.

2.

Keverjük össze az összetevőket ízlés szerint citromlével, egy kis olívaolajjal, sóval és borssal.

3.

Tépkedjük el a mozzarella sajtot és tálaláskor tegyük a saláta tetejére.

Hozzávalók

800 g Csemege kukorica

20 db Bazsalikom levél

1 db Lilahagyma

300 db Kígyóuborka

1-2 ek. Olívaolaj

1-2 ek. Citromlé

Bors