Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Saláták
Címkék
Vegetáriánus , FittAllergének
tej , glutén , tojás1.
A paprikát süssük meg a sütőben 200-210 fokon kb. 25 perc alatt. Ha kész, tegyük egy tálba és fedjük be szorosan folpackkal. Kb. 20 perc után le tudjuk húzni a héjukat. Vágjuk csíkokra a paprika húsát.
2.
Közben vágjuk a kenyeret kockákra és egy serpenyőben pirítsuk arany barnára. Mikor kezd barnulni, locsoljuk meg 2 evőkanál olíva olajjal és sózzuk meg egy kicsit.
3.
A paradicsomot vágjuk félbe, a lilahagymát vékony szeletekre. A mozzarella sajtot kisebb kockákra. Egy keverő tálba tegyük az összetevőket, locsoljuk meg balzsamecettel és 2 evőkanál olíva olajjal. Jól keverjük össze, majd tegyük tányérokra, hogy minden összetevőből egyformán jusson.
200 g Szarvasi mozzarella
2 db piros Kaliforniai paprika
15-20 db Koktélparadicsom
2 szelet Kenyér
1 db Lilahagyma
125 g Rukkola
15-20 db Bazsalikom levél
2 Balzsamecet
4 ek. Olívaolaj
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!