leendő
partnereinknek

Mozzarella saláta eperrel és spárgával

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Saláták

Címkék

Vegetáriánus , Fitt

Allergének

tej

Elkészítés

1.

A spárgát tisztítsuk meg és főzzük meg pár perc alatt roppanósra. Majd azonnal hűtsük le jéghideg vízzel.

2.

Közben az epret és a sajtot daraboljuk fel.

3.

Egy keverőtálba tegyük az összetevőket és keverjük össze őket az olajjal és a balzsamecettel. (Használhatunk egyéb gyümölcsecetet is, de az eper a balzsamecettel alkotja a legnagyszerűbb párost.) Enyhén sózzuk, borsozzuk, majd tálaljuk.

Hozzávalók

200 g Szarvasi mozzarella

15-20 db Eper

250 g Spárga

1-2 marék Madárbegy saláta

2-3 ek. Olívaolaj

2 ek. Balzsamecet

Bors