Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Saláták
Címkék
Vegetáriánus , FittAllergének
tej1.
A spárgát tisztítsuk meg és főzzük meg pár perc alatt roppanósra. Majd azonnal hűtsük le jéghideg vízzel.
2.
Közben az epret és a sajtot daraboljuk fel.
3.
Egy keverőtálba tegyük az összetevőket és keverjük össze őket az olajjal és a balzsamecettel. (Használhatunk egyéb gyümölcsecetet is, de az eper a balzsamecettel alkotja a legnagyszerűbb párost.) Enyhén sózzuk, borsozzuk, majd tálaljuk.
200 g Szarvasi mozzarella
15-20 db Eper
250 g Spárga
1-2 marék Madárbegy saláta
2-3 ek. Olívaolaj
2 ek. Balzsamecet
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!