Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Falatkák
Címkék
Vegetáriánus , VendégváróAllergének
tej1.
A gnocchi-t főzzük meg 2-3 perc alatt forró, sós vízben, majd szűrjük le jól.
2.
Ezután egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, majd tegyük rá a gnocchit. Locsoljuk meg egy kis olíva olajjal, majd forgassuk meg benne jól. Tegyük 200 fokos sütőbe és kb. 20 perc alatt pirítsuk meg.
3.
Közben az aszalt paradicsomokat vágjuk négyfelé (ha kisebb darabokat használunk, akkor csak félbe, harmadába, akkora darabjaink legyenek, mint a mini mozzarellánk, illetve a gnocchink).
4.
Fogjunk össze egy-egy pirított gnocchit, pici rukkola salátát, mozzarella golyót és aszalt paradicsom darabot, majd húzzuk föl nyársakra.
100 g Szarvasi mozzarella mini
Egy marék, kb. 15-30 g Rukkola
4 db Aszalt paradicsom
150 g Gnocchi
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!