leendő
partnereinknek

Mozzarella nyársak pirított gnocchival és aszalt paradicsommal

Elkészítési idő

30-60 perc

Kategória

Falatkák

Címkék

Vegetáriánus , Vendégváró

Allergének

tej

Elkészítés

1.

A gnocchi-t főzzük meg 2-3 perc alatt forró, sós vízben, majd szűrjük le jól.

2.

Ezután egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, majd tegyük rá a gnocchit. Locsoljuk meg egy kis olíva olajjal, majd forgassuk meg benne jól. Tegyük 200 fokos sütőbe és kb. 20 perc alatt pirítsuk meg.

3.

Közben az aszalt paradicsomokat vágjuk négyfelé (ha kisebb darabokat használunk, akkor csak félbe, harmadába, akkora darabjaink legyenek, mint a mini mozzarellánk, illetve a gnocchink).

4.

Fogjunk össze egy-egy pirított gnocchit, pici rukkola salátát, mozzarella golyót és aszalt paradicsom darabot, majd húzzuk föl nyársakra.

Hozzávalók

100 g Szarvasi mozzarella mini

Egy marék, kb. 15-30 g Rukkola

4 db Aszalt paradicsom

150 g Gnocchi