Mozzarella nyárs körtével, rukkolával és sonkával

MOZZARELLA NYÁRS KÖRTÉVEL, RUKKOLÁVAL ÉS SONKÁVAL

Elkészítési idő

5-30 perc

MOZZARELLA NYÁRS KÖRTÉVEL, RUKKOLÁVAL ÉS SONKÁVAL

Kategória

Falatkák

MOZZARELLA NYÁRS KÖRTÉVEL, RUKKOLÁVAL ÉS SONKÁVAL

Cimkék

Vegetáriánus , Ünnepi , Vendégváró
MOZZARELLA NYÁRS KÖRTÉVEL, RUKKOLÁVAL ÉS SONKÁVAL

Allergének

tej

Hozzávalók

100 g Szarvasi mozzarella mini

1 db Körte

8 szelet Sonka

1 marék, kb. 15-30 g Rukkola

Elkészítés

1.

A rukkolát mossuk meg, a sonka szeleteket vágjuk hosszában félbe. A körtét mossuk meg, magozzuk ki, majd vágjuk kb. 2 cm-es kockákra.

2.

Tegyük alulra a körtét, helyezzünk rá egy kis rukkolát, majd erre tegyünk mini mozzarella golyót. Tekerjük be egy fél szelet sonkával, majd szúrjuk át egy fogpiszkálóval.