leendő
partnereinknek

Mini szendvicsek mascarponés borsókrémmel

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Szendvicsek

Címkék

Vegetáriánus , Gyerekeknek , Vendégváró

Allergének

tej , tojás , glutén

Elkészítés

1.

Tegyünk föl két lábosban forrni vizet. Az egyikben főzzük meg a zöldborsót 3-4 perc alatt, a másikban pedig a fürjtojásokat szintén 3-4 perc alatt.

2.

A fürjtojásokat hűtsük le hideg vízzel, majd pucoljuk meg és vágjuk félbe őket.

3.

A zöldborsót szűrjük le, majd nyomjuk szét egy villával. Keverjük össze a mascarponéval, majd keverjünk hozzá frissen aprított bazsalikom leveleket és egy kis sót.

4.

Egy kis kör alakú süteményformával vágjunk ki alapokat a kenyérszeletekből. Kenjük meg őket a borsós szendvicskrémmel. Erre helyezzük a félbevágott sonkaszeleteket, majd a fürjtojást. Díszítsük a tetejüket snidlinggel.

Hozzávalók

30 g Szarvasi mascarpone

100 g Zöldborsó

5 szelet Sonka

5-6 db Tojás

1-2 ek. Snidling

2-3 szelet Kenyér