
Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Szendvicsek
Címkék
Vegetáriánus , Gyerekeknek , VendégváróAllergének
tej , tojás , glutén1.
Tegyünk föl két lábosban forrni vizet. Az egyikben főzzük meg a zöldborsót 3-4 perc alatt, a másikban pedig a fürjtojásokat szintén 3-4 perc alatt.
2.
A fürjtojásokat hűtsük le hideg vízzel, majd pucoljuk meg és vágjuk félbe őket.
3.
A zöldborsót szűrjük le, majd nyomjuk szét egy villával. Keverjük össze a mascarponéval, majd keverjünk hozzá frissen aprított bazsalikom leveleket és egy kis sót.
4.
Egy kis kör alakú süteményformával vágjunk ki alapokat a kenyérszeletekből. Kenjük meg őket a borsós szendvicskrémmel. Erre helyezzük a félbevágott sonkaszeleteket, majd a fürjtojást. Díszítsük a tetejüket snidlinggel.
30 g Szarvasi mascarpone
100 g Zöldborsó
5 szelet Sonka
5-6 db Tojás
1-2 ek. Snidling
2-3 szelet Kenyér
Só
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!