leendő
partnereinknek

Mini mozzarella spárgával és buggyantott tojással

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Reggelik

Címkék

Vegetáriánus , Fitt

Allergének

tej , tojás

Elkészítés

1.

A spárga végeit vágjuk le, majd bő, sós, forrásban lévő vízben főzzük meg 3-4 perc alatt, majd azonnal hűtsük le jéghideg vízben.

2.

A paradicsomokat vágjuk félbe.

3.

A tojást üssük bele enyhén ecetes, gyöngyöző vízbe. Egy kanállal igazgassuk a fehérjét a sárgája köré, hogy szép formája legyen. Majd egy szűrőkanállal vegyük ki, míg lágy, folyós a sárgája.

4.

A spárgát tegyük tányérra, helyezzük rá a paradicsomokat, a mozzarella golyókat, a buggyantott tojást, és locsoljuk le egy kis balzsamecettel. Kissé sózzuk, borsozzuk.

Hozzávalók

100 g Szarvasi mozzarella mini

8-10 szál Zöld spárga

2 db Tojás

8-10 db Koktélparadicsom

Balzsamecet

Bors