Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Reggelik
Címkék
Vegetáriánus , FittAllergének
tej , tojás1.
A spárga végeit vágjuk le, majd bő, sós, forrásban lévő vízben főzzük meg 3-4 perc alatt, majd azonnal hűtsük le jéghideg vízben.
2.
A paradicsomokat vágjuk félbe.
3.
A tojást üssük bele enyhén ecetes, gyöngyöző vízbe. Egy kanállal igazgassuk a fehérjét a sárgája köré, hogy szép formája legyen. Majd egy szűrőkanállal vegyük ki, míg lágy, folyós a sárgája.
4.
A spárgát tegyük tányérra, helyezzük rá a paradicsomokat, a mozzarella golyókat, a buggyantott tojást, és locsoljuk le egy kis balzsamecettel. Kissé sózzuk, borsozzuk.
100 g Szarvasi mozzarella mini
8-10 szál Zöld spárga
2 db Tojás
8-10 db Koktélparadicsom
Balzsamecet
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!