
Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Saláták
Címkék
FittAllergének
tej1.
A salátát mossuk meg, majd alaposan szárítsuk le.
2.
A mini mozzarellát vágjuk félbe, a retket és a lilahagymát szeljük vékonyra. A sonkát kockázzuk fel.
3.
Tegyük az összetevőket egy keverőtálba és forgassuk át őket citromlés, olívaolajos dresszingben.
4.
Tálaláskor díszítsük retekcsírával a salátát.
200 g Szarvasi mozzarella mini
2-3 marék Madárbegy saláta
4 db Retek
200 g Füstölt főtt sonka
1/2 db Lilahagyma
2 ek. Olívaolaj
1-2 ek. Citromlé
PÁR CSIPET RETEKCSÍRA (OPCIONÁLIS)
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!