leendő
partnereinknek

Mini mozzarella, retek és sonka saláta

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Saláták

Címkék

Fitt

Allergének

tej

Elkészítés

1.

A salátát mossuk meg, majd alaposan szárítsuk le.

2.

A mini mozzarellát vágjuk félbe, a retket és a lilahagymát szeljük vékonyra. A sonkát kockázzuk fel.

3.

Tegyük az összetevőket egy keverőtálba és forgassuk át őket citromlés, olívaolajos dresszingben.

4.

Tálaláskor díszítsük retekcsírával a salátát.

Hozzávalók

200 g Szarvasi mozzarella mini

2-3 marék Madárbegy saláta

4 db Retek

200 g Füstölt főtt sonka

1/2 db Lilahagyma

2 ek. Olívaolaj

1-2 ek. Citromlé

PÁR CSIPET RETEKCSÍRA (OPCIONÁLIS)