leendő
partnereinknek

Mézes-mascarpone krémes gyümölcsös szendvicsek

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Desszertek

Címkék

Vendégváró

Allergének

tej

Elkészítés

1.

Keverjük ki a mascarponét a mézzel. Pucoljuk meg a pisztáciát. A gyümölcsöket mossuk meg, ha fagyasztottat használunk, akkor olvasszuk ki. Az őszibarackot vágjuk 8 db cikkre.

2.

Közben pirítsuk meg a kalács szeleteket. Kenjük meg őket a mézes mascarpone krémmel.

3.

Tegyük rájuk a gyümölcsöket és szórjuk meg a pisztáciával. Díszíthetjük friss mentalevelekkel.

Hozzávalók

250 g Szarvasi mascarpone

8 szelet Kalács

2 ek. Méz

30 dkg (eper, szeder, málna stb.) Bogyós gyümölcsök

1 db Őszibarack

Néhány (Kb. 50g) szem Pisztácia