Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Desszertek
Címkék
VendégváróAllergének
tej1.
Keverjük ki a mascarponét a mézzel. Pucoljuk meg a pisztáciát. A gyümölcsöket mossuk meg, ha fagyasztottat használunk, akkor olvasszuk ki. Az őszibarackot vágjuk 8 db cikkre.
2.
Közben pirítsuk meg a kalács szeleteket. Kenjük meg őket a mézes mascarpone krémmel.
3.
Tegyük rájuk a gyümölcsöket és szórjuk meg a pisztáciával. Díszíthetjük friss mentalevelekkel.
250 g Szarvasi mascarpone
8 szelet Kalács
2 ek. Méz
30 dkg (eper, szeder, málna stb.) Bogyós gyümölcsök
1 db Őszibarack
Néhány (Kb. 50g) szem Pisztácia
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!