leendő
partnereinknek

Mézes kosárkák mascarpone krémmel és gyümölcsökkel

MÉZES KOSÁRKÁK MASCARPONE KRÉMMEL ÉS GYÜMÖLCSÖKKEL

Elkészítési idő

5-30 perc

MÉZES KOSÁRKÁK MASCARPONE KRÉMMEL ÉS GYÜMÖLCSÖKKEL

Kategória

Desszertek

MÉZES KOSÁRKÁK MASCARPONE KRÉMMEL ÉS GYÜMÖLCSÖKKEL

Cimkék

Ünnepi , Gyerekeknek , Vendégváró
MÉZES KOSÁRKÁK MASCARPONE KRÉMMEL ÉS GYÜMÖLCSÖKKEL

Allergének

tej , tojás

Hozzávalók

500 g Szarvasi mascarpone

4 db Tojás sárgája

60 g Cukor

1/2 (10 ml) ek. Vanília aroma

20-24 szem, kb. 250-300 g Málna

1 kis doboz, kb. 100 g Kék áfonya

Díszítéshez néhány db Mentalevél

20-24 db előre gyártott mézes kosárka

Elkészítés

1.

A tojássárgákat verjük fel a cukorral. Majd keverjük hozzá a mascarponét és a vanília esszenciát.

2.

A kis kosárkákat töltsük meg a krémmel. Tegyük hűtőbe néhány órára, hogy a kosárkák puhuljanak meg.

3.

Mielőtt kínáljuk, tegyünk a kosárkákra erdei gyümölcsöket és díszítsük mentalevéllel.