Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Desszertek
Címkék
Gyerekeknek , VendégváróAllergének
tej , tojás1.
A tojássárgákat verjük fel a cukorral. Majd keverjük hozzá a mascarponét és a vanília esszenciát.
2.
A kis kosárkákat töltsük meg a krémmel. Tegyük hűtőbe néhány órára, hogy a kosárkák puhuljanak meg.
3.
Mielőtt kínáljuk, tegyünk a kosárkákra erdei gyümölcsöket és díszítsük mentalevéllel.
500 g Szarvasi mascarpone
4 db Tojás sárgája
60 g Cukor
1/2 (10 ml) ek. Vanília aroma
20-24 szem, kb. 250-300 g Málna
1 kis doboz, kb. 100 g Kék áfonya
Díszítéshez néhány db Mentalevél
20-24 db előre gyártott mézes kosárka
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!