
Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Szendvicsek
Címkék
Allergének
glutén , tojás1.
A lilahagymát vágjuk föl vékony szeletekre. Egy serpenyőben forrósítsunk föl olajat, majd kis lángon pirítsuk meg rajta a hagymát.
2.
Ha a hagyma elég puha és zamatos, akkor helyezzük a kenyérszeletekre. Erre helyezzük a mozzarella szeleteket.
3.
180 C-os sütőbe helyezzük őket, majd kb. 5 perc alatt ráolvasztjuk a sajtot.
4.
Ezalatt süssük meg egy serpenyőben kevés olajon vagy zsíron a bacon szeleteket. Ha készen vannak, akkor tegyük őket papírtörlőre, hogy a felesleges zsír eltávozzon és kihűlve jó ropogóssá váljon a szalonna. A visszamaradt zsiradékon süssük meg a tükörtojásokat. Helyezzük a bacont és a tojásokat az olvadt sajtos szendvicsre és tálaljuk.
4 szelet Szarvasi laktózmentes pizza mozzarella
2 szelet Kenyér
4 db Lilahagyma
4 g Bacon
2 db Tojás
Olaj a sütéshez
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!