leendő
partnereinknek

Melegszendvics pirított lilahagymával, mozzarellával, baconnel és tükörtojással

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Szendvicsek

Címkék

Allergének

glutén , tojás

Elkészítés

1.

A lilahagymát vágjuk föl vékony szeletekre. Egy serpenyőben forrósítsunk föl olajat, majd kis lángon pirítsuk meg rajta a hagymát.

2.

Ha a hagyma elég puha és zamatos, akkor helyezzük a kenyérszeletekre. Erre helyezzük a mozzarella szeleteket.

3.

180 C-os sütőbe helyezzük őket, majd kb. 5 perc alatt ráolvasztjuk a sajtot.

4.

Ezalatt süssük meg egy serpenyőben kevés olajon vagy zsíron a bacon szeleteket. Ha készen vannak, akkor tegyük őket papírtörlőre, hogy a felesleges zsír eltávozzon és kihűlve jó ropogóssá váljon a szalonna. A visszamaradt zsiradékon süssük meg a tükörtojásokat. Helyezzük a bacont és a tojásokat az olvadt sajtos szendvicsre és tálaljuk.

Hozzávalók

4 szelet Szarvasi laktózmentes pizza mozzarella

2 szelet Kenyér

4 db Lilahagyma

4 g Bacon

2 db Tojás

Olaj a sütéshez