Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Szendvicsek
Címkék
VegetáriánusAllergének
tej , glutén , diófélék1.
A zöldségeket vágjuk hosszában szeletekre, majd sózzuk be őket. Hagyjuk így állni őket fél órát.
2.
A padlizsánból csavarjuk ki a csípős levét, a cukkinit szárítgassuk le papírtörlővel. Forró grillserpenyőben egy kis olívaolajon grillezzük meg őket.
3.
A pestót lazítsuk fel egy kis olívaolajjal. A ciabattákat vágjuk ketté, majd félbe. Kenjük meg mind a négynek az alját pestóval. Erre tegyük rá a grillezett zöldség szeleteket, majd fedjük be őket szeletelt mozzarella sajttal. Forró sütőben olvasszuk a zöldségekre a sajtot 5-10 perc alatt. Így a ciabatta is finom meleg, ropogós lesz.
100 g Szarvasi pizza mozzarella
2 db Ciabatta
1 db Cukkini
1 db Padlizsán
2 ek. Pesto
4 ek. Olívaolaj
4 db Koktélparadicsom
Néhány db Lilahagyma
Maradék néhány g Rukkola
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!