Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Saláták
Címkék
Vegetáriánus , FittAllergének
tej1.
A csicseriborsó konzervet szűrjük le és öblítsük le. A borsóról szedjük le a héját.
2.
Vágjuk kisebb kockákra a kimagozott uborkát és a kaliforniai paprikát. A paradicsomot is kockázzuk fel. A mozzarellát vágjuk kisebb kockákra. A lilahagymát szeleteljük fel vékonyan.
3.
Egy keverőtálban keverjük össze az összetevőket. Locsoljuk meg citromlével és az olívaolajjal. Enyhén sózzuk, borsozzuk. Szórjuk meg frissen vágott petrezselyem zölddel.
200 g Szarvasi mozzarella
2 doboz Csicseriborsó konzerv
1 csokor Petrezselyemzöld
1 db Kaliforniai paprika
1 db Kígyóuborka
2 db Paradicsom
1 db Lilahagyma
2 ek. Olívaolaj
1/2 db Citrom leve
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!