leendő
partnereinknek

Mediterrán csicseriborsó saláta zöldségekkel és mozzarella sajttal

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Saláták

Címkék

Vegetáriánus , Fitt

Allergének

tej

Elkészítés

1.

A csicseriborsó konzervet szűrjük le és öblítsük le. A borsóról szedjük le a héját.

2.

Vágjuk kisebb kockákra a kimagozott uborkát és a kaliforniai paprikát. A paradicsomot is kockázzuk fel. A mozzarellát vágjuk kisebb kockákra. A lilahagymát szeleteljük fel vékonyan.

3.

Egy keverőtálban keverjük össze az összetevőket. Locsoljuk meg citromlével és az olívaolajjal. Enyhén sózzuk, borsozzuk. Szórjuk meg frissen vágott petrezselyem zölddel.

Hozzávalók

200 g Szarvasi mozzarella

2 doboz Csicseriborsó konzerv

1 csokor Petrezselyemzöld

1 db Kaliforniai paprika

1 db Kígyóuborka

2 db Paradicsom

1 db Lilahagyma

2 ek. Olívaolaj

1/2 db Citrom leve

Bors