Mascarponéval töltött datolya

MASCARPONÉVAL TÖLTÖTT DATOLYA

Elkészítési idő

5-30 perc

MASCARPONÉVAL TÖLTÖTT DATOLYA

Kategória

Desszertek

MASCARPONÉVAL TÖLTÖTT DATOLYA

Cimkék

Vendégváró
MASCARPONÉVAL TÖLTÖTT DATOLYA

Allergének

tej , diófélék

Hozzávalók

30 g Szarvasi mascarpone

6 szem Datolya

1 db Narancs

15 g Dió

2-3 ek. Kakaópor

Elkészítés

1.

Csippentsük le a kocsányos végét a datolyáknak, majd szedjük ki a magjait.

2.

A mascarponét keverjük össze a narancshéjjal és a dióval.

3.

Egy mokkáskanál segítségével töltsük meg a datolyákat a mascarponés töltelékkel. Végül forgassuk meg kakaóporral. Porcukorral meghintve tálaljuk.