
Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Desszertek
Címkék
Ünnepi , VendégváróAllergének
tej , glutén , tojás1.
A tojásokat válasszuk szét. A sárgáját verjük fel a cukorral, majd alaposan keverjük el a mascarponéval. Verjük fel a fehérjét is és keverjük a mascarponés masszához.
2.
A panaettone tetejét vágjuk le. Ezt tegyük el máshoz. A panettonét pedig vágjuk 3 egyforma szeletre.
3.
Kenjük meg az alsó szeletet a krém egyharmadával, majd erre tegyük a megmosott málna harmadát.
4.
Helyezzük rá a középső szeletet, majd kenjük meg a második harmad krémmel és szórjuk meg ezt is málnával.
5.
Legvégül helyezzük felülre a panettone tetejét, amelyet szintén kenjünk meg a maradék krémmel és szórjuk meg a málnával. Tálalás előtt tegyük be pár órára a hűtőbe.
500 g Szarvasi mascarpone
500 g Panettone
300 g Málna
3 db Tojás
60 g Cukor
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!