leendő
partnereinknek

Mascarponés –málnás panettone torta

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Desszertek

Címkék

Ünnepi , Vendégváró

Allergének

tej , glutén , tojás

Elkészítés

1.

A tojásokat válasszuk szét. A sárgáját verjük fel a cukorral, majd alaposan keverjük el a mascarponéval. Verjük fel a fehérjét is és keverjük a mascarponés masszához.

2.

A panaettone tetejét vágjuk le. Ezt tegyük el máshoz. A panettonét pedig vágjuk 3 egyforma szeletre.

3.

Kenjük meg az alsó szeletet a krém egyharmadával, majd erre tegyük a megmosott málna harmadát.

4.

Helyezzük rá a középső szeletet, majd kenjük meg a második harmad krémmel és szórjuk meg ezt is málnával.

5.

Legvégül helyezzük felülre a panettone tetejét, amelyet szintén kenjünk meg a maradék krémmel és szórjuk meg a málnával. Tálalás előtt tegyük be pár órára a hűtőbe.

Hozzávalók

500 g Szarvasi mascarpone

500 g Panettone

300 g Málna

3 db Tojás

60 g Cukor