Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Falatkák
Címkék
VendégváróAllergének
glutén , tojás , tej1.
A finomra vágott zöldfűszereket, a chilit és a fokhagymát keverjük el 3.4 ek extra szűz olíva olajban.
2.
A mozzarella golyókat vágjuk szeletekre, majd forgassuk meg jól őket a fűszeres olíva olajban.
3.
Kissé sózzuk, borsozzuk őket.
4.
Hagyjuk a pácban 1-2 órát a sajtot, de akár 1-2 napig is benne hagyhatjuk. A tál többi összetevőjével együtt készítsünk vele könnyű nyári ebédet, vacsorát.
1 tk. Kakukkfű
1 tk. Rozmaring
1 tk. Oregánó
1/2 db Chili
1/2 gerezd Fokhagyma
1-2 ek. Olívaolaj
Só
Bors
pár szelet Szalámi
nagyobb szem Töltött olíva bogyó
4-5 db Koktélparadicsom
1-2 szelet Kenyér
200 g Szarvasi mozzarella
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!