
Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Desszertek
Címkék
Gyerekeknek , VendégváróAllergének
tej , glutén , tojás , szójabab1.
A málna felét törjük össze, majd keverjük össze a mascarponéval, porcukorral és a finomra vágott bazsalikommal.
2.
A cantuccinit tördeljük kisebb darabokra. A kelyhek aljára tegyünk a cantucciniből, majd erre kanalazzunk a málnás krémből. Erre tehetünk egész málnát és ismét egy kis cantuccinit. Még egy réteg krém, majd a tetejét fejezzük be ismét málnával és cantuccinivel. Díszíthetjük friss bazsalikom levelekkel.
250 g Szarvasi mascarpone
200 g Málna
15 g Porcukor
Néhány db Bazsalikom levél
10 db Cantuccini
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!