
Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Desszertek
Címkék
Ünnepi , VendégváróAllergének
glutén , tojás , tej , szójabab1.
A tojássárgáját verjük fel a cukorral és a vaníliás cukorral.
2.
A habtejszínt verjük fel, majd óvatosan keverjük össze a mascarponéval. Ezután keverjük hozzá a cukorral felvert tojássárgáját is.
3.
Egy süteményes tálra rakjunk ki 10-12 db babapiskótát, jó szorosan egymásmellé. Kenjük meg a krém felével, majd szórjuk meg a megmosott áfonya és málna felével.
4.
Erre helyezzünk újabb réteg babapiskótát, majd kenjük rá a krém másik felét is. Ezt szórjuk meg a maradék gyümölccsel, majd a reszeljünk a tetejére tejcsokoládét. Pár óra múlva már fogyaszthatjuk, de legjobb, ha akár 24 órát is állni hagyjuk a hűtőben.
2x250 g Szarvasi laktózmentes mascarpone
20-24 db, kb. 200 g Babapiskóta
150 ml Tejszín
125 g Málna
125 g Kék áfonya
12 g Vaníliás cukor
30 g Cukor
3 db Tojás sárgája
50 g Étcsoki
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!