leendő
partnereinknek

Makaróni füstölt lazaccal, mascarponéval és rukkolával

MAKARÓNI FÜSTÖLT LAZACCAL, MASCARPONÉVAL ÉS RUKKOLÁVAL

Elkészítési idő

5-30 perc

MAKARÓNI FÜSTÖLT LAZACCAL, MASCARPONÉVAL ÉS RUKKOLÁVAL

Kategória

Tészták

MAKARÓNI FÜSTÖLT LAZACCAL, MASCARPONÉVAL ÉS RUKKOLÁVAL

Cimkék

MAKARÓNI FÜSTÖLT LAZACCAL, MASCARPONÉVAL ÉS RUKKOLÁVAL

Allergének

tej , glutén , tojás , halak

Hozzávalók

250 g Szarvasi mascarpone

400 g Spagetti

200 g Füstölt lazac

2 ek. Kapribogyó

1 db Lilahagyma

50 g Rukkola

1 csokor Kapor

Bors

2 ek. Olívaolaj

Elkészítés

1.

A tésztát főzzük meg lobogó, sós vízben. Majd szűrjük le.

2.

Közben a lilahagymát vágjuk vékony szeletekre. Egy serpenyőben, forró olívaolajon fonnyasszuk meg.

3.

Csíkozzuk fel a füstölt lazacot, majd adjuk a hagymához. Pirítsuk fehéredésig. Adjuk hozzá a mascarponét és a kapribogyót. Keverjük jól el.

4.

A közben leszűrt tésztát keverjük a mascarponés raguhoz. Forgassuk jól át.

5.

Adjuk hozzá a megmosott rukkolát, majd forgassuk bele úgy, hogy a forró tésztában fonnyasszuk meg közben. Tálaláskor díszítsük friss kaporlevelekkel.