Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Tészták
Címkék
Allergének
tej , glutén , tojás , halak1.
A tésztát főzzük meg lobogó, sós vízben. Majd szűrjük le.
2.
Közben a lilahagymát vágjuk vékony szeletekre. Egy serpenyőben, forró olívaolajon fonnyasszuk meg.
3.
Csíkozzuk fel a füstölt lazacot, majd adjuk a hagymához. Pirítsuk fehéredésig. Adjuk hozzá a mascarponét és a kapribogyót. Keverjük jól el.
4.
A közben leszűrt tésztát keverjük a mascarponés raguhoz. Forgassuk jól át.
5.
Adjuk hozzá a megmosott rukkolát, majd forgassuk bele úgy, hogy a forró tésztában fonnyasszuk meg közben. Tálaláskor díszítsük friss kaporlevelekkel.
250 g Szarvasi mascarpone
400 g Spagetti
200 g Füstölt lazac
2 ek. Kapribogyó
1 db Lilahagyma
50 g Rukkola
1 csokor Kapor
Só
Bors
2 ek. Olívaolaj
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!