Elkészítési idő
60-120 perc
Kategória
Falatkák
Címkék
Gyerekeknek , VendégváróAllergének
tej , mustár1.
A krumplit tegyük fel főni sós vízben.
2.
A csirkét vágjuk kisebb csíkokra, szórjuk meg grill fűszerkeverékkel és egy kis olajjal locsoljuk meg. Jól keverjük össze és hagyjuk állni, míg a krumpli megfő.
3.
Ha kész a krumpli, hűtsük le hideg vízzel, majd vágjuk őket hosszában félbe. Vájjuk ki a közepüket. Tegyük el a krumpli belsejét más felhasználásra, pl. krumplisalátának.
4.
A csirkemell csíkokat pirítsuk meg kevés forró olajon. Tegyük a krumplik belsejébe őket, majd szórjuk meg a tetejét reszelt pizza mozzarellával.
5.
190C-ra előmelegített sütőben süssük készre a falatkákat.
6.
Közben keverjük el a mascarponét a mustárral és a lereszelt fokhagyma gerezddel. Kissé sózzuk, borsozzuk. Szórjuk meg a tetejét apróra vágott snidlinggel. Kínáljuk a krumpli falatkák mellé mártogatósnak.
50 g Szarvasi pizza mozzarella
10 db Burgonya
1 szelet Csirkemell filé
1 ek. Grill fűszerkeverék
1-2 ek. Snidling
60 g Szarvasi mascarpone
1 ek. Mustár
1 gerezd Fokhagyma
1-2 ek. Olaj
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!