Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Levesek és főzelékek
Címkék
ÜnnepiAllergének
tej , halak , zeller1.
Tisztítsuk meg a póréhagymát, aprítsuk föl és fonnyasszuk meg a vajon egy lábosban.
2.
Adjuk hozzá a krumplit, majd öntsük föl a forró levessel. Hozzuk forrásba, és közepes lángon főzzük félpuhára.
3.
Közben a lazacból szedjük ki az esetlegesen benne maradt szálkákat és kockázzuk föl. Mikor a burgonya félig megfőtt, adjuk a leveshez.
4.
A kukoricát öblítsük le, és adjuk azt is a leveshez. Főzzük a levest, míg a krumpli és a lazac megfőttek.
5.
Végül keverjük hozzá a mascarponét (mint a habarást, előbb egy kis levest merjünk a mascarponéra, majd keverjük el, adjunk újra levest hozzá, míg olyan meleg nem lesz, hogy vissza tudjuk keverni a leveshez). Adjuk hozzá a citromlevet és a frissen vágott kaprot is. Ízesítsük sóval, borssal, ha szükséges.
125 g Szarvasi mascarpone
200 g Lazacfilé
300 g Burgonya
1 l Húsleves
1 csokor Kapor
1/2 db Citrom leve
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!