
Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Tészták
Címkék
Allergének
tej , glutén , rákfélék1.
A rákot olvasszuk ki. A kucsmagombát alaposan tisztítsuk meg a homoktól, majd vágjuk félbe, illetve negyedekbe. A spenótnak szedjük le a fás szárát, és levélerét, majd mossuk meg.
2.
Közben tegyünk föl bő, sós, forró vizet a tésztának. Mikor már lobog, főzzük meg benne a tésztát, majd szűrjük le.
3.
Ezalatt pirítsuk meg a gombát a felforrósított vajon. Sózzuk, borsozzuk, majd adjuk hozzá a rákot és a vékonyra szelt fokhagymát. Pirítsuk további 3-4 percig.
4.
Ezután adjuk hozzá a spenótot és röviden fonnyasszuk meg. Majd kanalazzuk rá a mascarponét és forrósítsuk föl.
5.
Legutoljára keverjük a kifőtt és leszűrt tésztát a szószhoz. Ízlés szerint még ízesíthetjük egy kis sóval, frissen őrölt fekete borssal.
250 g Szarvasi mascarpone
400 g Penne
250 g Királyrák
250 g Kucsmagomba
40-50 g Bébi spenót
2 gerezd Fokhagyma
40 g Vaj
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!