Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Szendvicsek
Címkék
FittAllergének
glutén1.
A paradicsomot vágjuk vékony szeletekre. A rukkolát mossuk meg, majd alaposan szárítsuk le.
2.
A bagettet vágjuk hosszában félbe és rakjuk bele a mozzarella szeleteket, a sonka szeleteket,a paradicsom szeleteket és a rukkolát.
3.
A szendvicset kötözzük össze több helyen, egymástól egyenlő távolságokra, majd a kötések között vágjuk el őket, hogy több, kisebb szendvicset kapjunk.
(Szeletelt) 2x100 g Szarvasi laktózmentes mozzarella
1 Bagett
50 g Rukkola
100 g Sonka
3 db Paradicsom
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!