Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Levesek és főzelékek
Címkék
VegetáriánusAllergének
tej , zeller1.
A cukkinit jól sózzuk be, majd locsoljuk meg almaecettel. Hagyjuk így kb. fél órát macerálódni.
2.
Ezután alaposan csavarjuk ki a cukkinit. Vágjuk finomra a hagymát és a vajon pároljuk meg. Öntsük hozzá a vermutot, majd főzzük el egy evőkanálnyira. Ehhez adjuk a húslevest, majd a cukkinit. Hozzuk forrásba és kis lángon, lefedve főzzük kb. 15 percig.
3.
Végül keverjük hozzá a mascarponét és szórjuk meg a kaporral. Jól keverjük el. Javasoljuk hal és fasírt mellé.
30-45 g Szarvasi mascarpone
1000 g Cukkini
1 kisebb fej Hagyma
0,5 l Húsleves
2-3 tk. Szárított kapor
50 g Vaj
Só
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!