Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Desszertek
Címkék
VendégváróAllergének
tojás , tej1.
A kölest mossuk meg, majd pirítsuk meg egy kis olajon, ezután 2-3-szoros mennyiségű vízben főzzük puhára. Ha kész, hagyjuk hűlni.
2.
A kölest mossuk meg, majd pirítsuk meg egy kis olajon, ezután 2-3-szoros mennyiségű vízben főzzük puhára. Ha kész, hagyjuk hűlni.
3.
Keverjük össze a kölest a zöldségekkel, a lereszelt mozzarella sajttal, tojással, tojásfehérjével és a baconnel. Egy kicsit sózzuk, borsozzuk. Kanalazzuk őket muffinformába helyezett muffin papírokba.
4.
175 C-os sütőben süssük 30-35 percig, míg szép barnára nem sülnek. Ha készen vannak, vegyük ki és hagyjuk hűlni őket. A papírból csak ezután vegyük ki, hogy ne ragadjanak bele.
100 g Köles
100 g Zöldborsó
2 db Tojás
2 db Tojás fehérje
8-10 db Koktélparadicsom
Só
Bors
100 g Bacon
100 g Szarvasi mozzarella
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!