
Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Desszertek
Címkék
Ünnepi , VendégváróAllergének
tej , glutén1.
A kekszet tegyük egy zacskóba és törjük durvára egy nyújtófa segítségével.
2.
A megmosott eper kb 2/3-át törjük össze 2 evőkanál cukorral.
3.
A mascarponét verjük fel egy kicsit. A tejszínt egy evőkanál cukorral szintén verjük fel ne túl keményre. Majd óvatosan keverjük össze a felvert mascarponéval.
4.
Egy üvegtál aljára tegyünk az összetört kekszből. Erre tegyünk egy réteg összetört epret, majd erre tegyünk egy réteg mascarponés krémet. Erre ismét kekszet, majd összetört epret és végül a maradék mascarponés krémet. A z egésznek a tetejét pedig díszítsük a maradék eperrel.
250 g Szarvasi mascarpone
500 db Eper
250 g AMARETTI KEKSZ
200 ml Tejszín
50 g Cukor
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!