Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Levesek és főzelékek
Címkék
Allergének
tej , zeller , tojás1.
A hagymát vágjuk finomra. Kezdjük el párolni egy kis olajon egy lábosban.
2.
Ezalatt hámozzuk meg a zöldségeket és vágjuk kockára őket. A fokhagymát szeleteljük fel. Adjuk a hagymához, majd 5 percig kevergetve pároljuk a hagymával együtt.
3.
Ezután öntsük fel a levessel, majd ízesítsük egy kis sóval. Fedjük le és közepes lángon főzzük 15- 20 percig, míg a zöldségek megpuhulnak.
4.
Míg fő a leves, készítsük el a húsgombócokat. Keverjük össze az összetevőket és formázzunk belőlük diónyi nagyságú gombócokat. Tegyük félre.
5.
Ha megpuhultak a zöldségek, egy botmixerrel pürésítsük a levest. Adjuk hozzá a húsgombócokat és főzzük kb. 20 percig, ezalatt megfő a húsgombóc is. Végül keverjük hozzá a mascarponét. Ha szükséges, sózzuk, borsozzuk és tálalhatjuk is.
30 g Szarvasi mascarpone
3 db Karalábé
1 szál Sárgarépa
1 kis db Zeller
1 fej Hagyma
1 gerezd Fokhagyma
2 l Húsleves
Só
Bors
3 ek. Olaj
500 g Darált sertéshús
80 g Rizs
2 tk. Szárított kapor
1 tk. Fűszerpaprika
1 db Tojás
1 gerezd Fokhagyma
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!