leendő
partnereinknek

Karácsonyi saláta laktózmentes mozzarellával, csirkével és sült tökkel

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Saláták

Címkék

Ünnepi

Allergének

diófélék

Elkészítés

1.

Szedjük ki a gránátalma magjait. A sült tököt kanalazzuk ki. A csirkemellet tépkedjük, vagy vágjuk kisebb darabokra.

2.

A bébi spenótot mossuk le és szárítsuk le, majd keverjük össze egy kis olíva olajjal és balzsamecettel.

3.

Halmozzuk tányérokra a salátát, majd tegyük rá a sajtot,a csirkét, a sült tököt, a diót és a gránátalmát.

Hozzávalók

200 g Szarvasi laktózmentes mozzarella

1 szelet Csirkemell filé

200 g Sült tök

100 g Bébi spenót

80 g Dió

1 db Gránátalma

OLÍVA OLAJ

Balzsamecet