Elkészítési idő
60-120 perc
Kategória
Főételek
Címkék
ÜnnepiAllergének
tej , halak1.
A halat vágjuk kisebb darabokra, a füstölt halat fejtsük le a bőréről és tépkedjük szét. Egy húsdarálón daráljuk le mindkét féle halat.
2.
Keverjük össze a rizzsel, lereszelt fokhagymával, köménnyel, sóval, borssal és 2 ek paprikával. A káposztát jól öblítsük le, majd csöpögtessük le jól.
3.
A hagymát vágjuk finomra, majd kacsazsíron pirítsuk meg. Adjuk hozzá a vékonyra szelt kolbászt, majd pirítsuk kissé tovább. Majd ehhez adjuk a káposztát, a babérlevelet, 1 ek paprikát és a borsikafűt. Ízesítsük sóval, borssal. Keverjük jól el és pároljuk kb. 10 percig.
4.
Egy sütőtálat kissé kenjünk ki zsírral, majd az aljára tegyük a káposzta felét. Erre halmozzuk a halas masszát. Osszunk el rajta kb. 100 g mascarponét, majd fedjük be a maradék káposztával. Öntsünk rá 3-4 dl húslevest, vagy vizet. Tálaláskor kínáljunk hozzá tejfölt.
5.
Tegyük 180°C-ra előmelegített sütőbe és 30-40 perc alatt süssük készre. Ezalatt a rizs is megfő.
100 g Szarvasi mascarpone
1000 g Savanyú káposzta
450 g Afrikai harcsa
1 db Füstölt afrikai harcsa filé
200 g Füstölt kolbász
3 ek. kb. 45 g Őrölt édes paprika
1-2 tk. kb. 10 g Őrölt kömény
150 g Rizs
2 gerezd Fokhagyma
1 fej Hagyma
2 ek. Kacsazsír
2-3 db Babérlevél
2 tk. Borsikafű
Só
Bors
Tálaláshoz kb. 30 g Tejföl
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!