
Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Saláták
Címkék
Ünnepi , Fitt , VendégváróAllergének
halak1.
A lilahagymát hámozzuk meg, majd vágjuk vékony szeletekre. Öntsük le egy kis almaecettel.
2.
Helyezzük a lazacot egy tálra. Tegyük rá a megmosott galambbegy saláta leveleket.
3.
Majd tépkedjük rá a mozzarella sajtot. Tegyük rá a lilahagymát, a cikkekre vágott céklát, a vékonyra szelt retket. Szórjuk meg a kapribogyóval.
4.
Végül locsoljuk meg az olívaolajjal és citrommal készült öntettel. Szórjuk meg frissen őrölt fekete borssal. Kínáljunk mellé pirítóst.
100 g Szarvasi laktózmentes mozzarella
100 g Füstölt lazac
1/2 db Cékla
2 db Retek
1 db Lilahagyma
2 ek. Almaecet
1 ek. Kapribogyó
2 ek. Olívaolaj
1 marék Galambbegy saláta
1 ek. Citromlé
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!