leendő
partnereinknek

Karácsonyi füstölt lazac saláta laktózmentes mozzarellával

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Saláták

Címkék

Ünnepi , Fitt , Vendégváró

Allergének

halak

Elkészítés

1.

A lilahagymát hámozzuk meg, majd vágjuk vékony szeletekre. Öntsük le egy kis almaecettel.

2.

Helyezzük a lazacot egy tálra. Tegyük rá a megmosott galambbegy saláta leveleket.

3.

Majd tépkedjük rá a mozzarella sajtot. Tegyük rá a lilahagymát, a cikkekre vágott céklát, a vékonyra szelt retket. Szórjuk meg a kapribogyóval.

4.

Végül locsoljuk meg az olívaolajjal és citrommal készült öntettel. Szórjuk meg frissen őrölt fekete borssal. Kínáljunk mellé pirítóst.

Hozzávalók

100 g Szarvasi laktózmentes mozzarella

100 g Füstölt lazac

1/2 db Cékla

2 db Retek

1 db Lilahagyma

2 ek. Almaecet

1 ek. Kapribogyó

2 ek. Olívaolaj

1 marék Galambbegy saláta

1 ek. Citromlé

Bors