Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Saláták
Címkék
ÜnnepiAllergének
tej , halak1.
Egy nagy tálra helyezzük a füstölt lazac szeleteket.
2.
A narancsot alaposan hámozzuk meg, majd szeleteljük fel. Tegyük a lazacra a szeleteket.
3.
A főtt céklát hámozzuk meg, majd vágjuk cikkekre. Ezt is tegyük a salátára. Helyezzük rá még a kapribogyót, a bazsalikom leveleket és a lilahagyma szeleteket is.
4.
Keverjük össze a mascarponét a tormával. Ezt öntetként kanalazzuk a salátára. Végül borsozzuk meg kissé és díszítsük még póréhagyma csírával is.
100 g Szarvasi mascarpone
200 g Füstölt lazac
2 ek. Reszelt torma
1 db Narancs
2 db Cékla
2 ek. Kapribogyó
1/2 db Lilahagyma
pár csipet Póréhagyma csír
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!