leendő
partnereinknek

Karácsonyi füstölt lazac saláta

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Saláták

Címkék

Ünnepi

Allergének

tej , halak

Elkészítés

1.

Egy nagy tálra helyezzük a füstölt lazac szeleteket.

2.

A narancsot alaposan hámozzuk meg, majd szeleteljük fel. Tegyük a lazacra a szeleteket.

3.

A főtt céklát hámozzuk meg, majd vágjuk cikkekre. Ezt is tegyük a salátára. Helyezzük rá még a kapribogyót, a bazsalikom leveleket és a lilahagyma szeleteket is.

4.

Keverjük össze a mascarponét a tormával. Ezt öntetként kanalazzuk a salátára. Végül borsozzuk meg kissé és díszítsük még póréhagyma csírával is.

Hozzávalók

100 g Szarvasi mascarpone

200 g Füstölt lazac

2 ek. Reszelt torma

1 db Narancs

2 db Cékla

2 ek. Kapribogyó

1/2 db Lilahagyma

pár csipet Póréhagyma csír