Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Főételek
Címkék
ÜnnepiAllergének
tej , tojás , puhatestűek1.
A kiolvasztott és jól lecsepegtetett tenger gyümölcseit pirítsuk le vajon 2-3 perc alatt. Sózzuk, borsozzuk.
2.
A tojásokat verjük fel. A zöldbabot vágjuk finomra. Keverjük a tojáshoz a snidlinggel, sóval, borssal és a tenger gyümölcseivel együtt.
3.
Egy kb. 20-22 cm kerek tortaformát béleljünk ki egy sütőpapírral. Öntsük bele a tojásos mixet, majd kiskanállal kanalazzunk rá kb. 100 g ricottát.
4.
Tegyük 175C-ra előmelegített sütőbe és süssük készre kb 25 perc alatt. Figyeljünk rá közben, ahogy megkötött a közepe is, vegyük ki, ne süssük túl.
100 g Szarvasi ricotta
10 db Tojás
150 g Zöldbab
400 g Tenger gyümölcsei
2 gerezd Fokhagyma
1 ek. Snidling
10 g Vaj
Só
Bors
1 csokor Petrezselyemzöld
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!