leendő
partnereinknek

Kakas gyümölcsökből és mozzarellából

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Falatkák

Címkék

Vegetáriánus , Gyerekeknek

Allergének

tej

Elkészítés

1.

Vágjunk félbe egy körtét, ez lesz a kakas teste és feje. Mini mozzarellából és fekete szezámmagból, vagy fekete olívából, esetleg fekete sóból készítsünk szemeket. Sárgarépából faragjunk csőrt, taréjt és lábakat.

2.

A szőlőszemeke és a mini mozzarellát vágjuk félbe. Az áfonyából, szőlőből és mini mozzarellából pedig a képnek megfelelően rakjunk ki szép „faroktollazatot”.

Hozzávalók

20 db, kb. 100 g Szarvasi mozzarella mini

1 db Körte

1 szál Sárgarépa

40-50 g Kék áfonya

20 szem Szőlő

4 szem Fekete olíva bogyó