Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Tészták
Címkék
Vegetáriánus , FittAllergének
tej , glutén , tojás1.
A sütőtököt magozzuk ki, vágjuk 3-4 darabra és süssük meg kb. 200 fokos sütőben.
2.
A tésztát főzzük meg lobogó, bő, sós vízben, majd szűrjük le.
3.
A brokkolit vágjuk kisebb rózsákra és szintén főzzük meg lobogó, sós vízben.
4.
A bacont kockázzuk fel és pirítsuk meg.
5.
A megfőtt tésztát keverjük össze a szétdarabolt sütőtökkel, a brokkolival, a baconnel és a kézzel kisebb darabokra tört mozzrellával. Keverjük el egy kis olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk és tálalhatjuk is.
100 g Szarvasi mozzarella
700 g Sütőtök
400 g Óriás kagylótészta
300 g Brokkoli
100 g Bacon
2 ek. Olívaolaj
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!