leendő
partnereinknek

Kagylótészta sütőtökkel, brokkolival és mozzarellával

KAGYLÓTÉSZTA SÜTŐTÖKKEL, BROKKOLIVAL ÉS MOZZARELLÁVAL

Elkészítési idő

30-60 perc

KAGYLÓTÉSZTA SÜTŐTÖKKEL, BROKKOLIVAL ÉS MOZZARELLÁVAL

Kategória

Tészták

KAGYLÓTÉSZTA SÜTŐTÖKKEL, BROKKOLIVAL ÉS MOZZARELLÁVAL

Cimkék

Vegetáriánus , Fitt
KAGYLÓTÉSZTA SÜTŐTÖKKEL, BROKKOLIVAL ÉS MOZZARELLÁVAL

Allergének

tej , glutén , tojás

Hozzávalók

100 g Szarvasi mozzarella

700 g Sütőtök

400 g Óriás kagylótészta

300 g Brokkoli

100 g Bacon

2 ek. Olívaolaj

Bors

Elkészítés

1.

A sütőtököt magozzuk ki, vágjuk 3-4 darabra és süssük meg kb. 200 fokos sütőben.

2.

A tésztát főzzük meg lobogó, bő, sós vízben, majd szűrjük le.

3.

A brokkolit vágjuk kisebb rózsákra és szintén főzzük meg lobogó, sós vízben.

4.

A bacont kockázzuk fel és pirítsuk meg.

5.

A megfőtt tésztát keverjük össze a szétdarabolt sütőtökkel, a brokkolival, a baconnel és a kézzel kisebb darabokra tört mozzrellával. Keverjük el egy kis olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk és tálalhatjuk is.