Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Főételek
Címkék
Ünnepi , VendégváróAllergének
tej , zeller1.
A megpucolt spárgát és a zöldborsót 2 perc alatt főzzük meg lobogó sós vízben, majd hűtsük le őket. A spárgát vágjuk kisebb darabokra.
2.
A sonkát kockázzuk föl és pirítsuk meg egy kicsit.
3.
Egy szélesebb aljú lábosban forrósítsuk meg a vajat, majd pirítsuk meg rajta az apróra vágott hagymát és a fokhagymát.
4.
Ezután adjuk hozzá a rizst és pirítsuk meg rajta üvegesre.
5.
A húslevest közben forrósítsuk föl és kis adagonként adjuk a rizshez. Mindig hagyjuk, hogy a rizs fölvegye a levest, majd csak ezután adjuk hozzá a következő merőkanálnyit.
6.
Addig folytassuk, míg a rizs kívül krémes állagú lesz, megfőtt, de legbelül van egy enyhe roppanóssága. Ekkor adjuk hozzá a kockára vágott sonkát, a megfőtt zöldségeket, az apróra vágott medvehagymát, a mascarponét és a lereszelt scamorza sajt felét. Keverjük jól el, majd tálaljuk. Tálaláskor szórjuk meg a reszelt scamorza másik felével.
50 g Szarvasi mascarpone
250 g Scamorza
350 g Rizs
12 szál Zöld spárga
200 g Zöldborsó
200 szelet Füstölt sonka
50 g Vaj
1 fej Hagyma
2 gerezd Fokhagyma
8-10 Medvehagyma
1 l Húsleves
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!