Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Levesek és főzelékek
Címkék
Allergének
tej1.
A sonkát vágjuk kisebb kockákra és pirítsuk meg egy kis olaj hozzáadásával. Szűrjük le, majd itassuk le a felesleges zsírt.
2.
A dinnyét magozzuk ki, majd vágjuk ki a húsát és kockázzuk fel. Egy konyhai robotgépben turmixoljuk simára. Adjunk hozzá egy kevéske citromlét, sót és frissen őrölt fekete borsot. Hűtsük le pár órán át.
3.
Öntsük ki tálkákba a levest. Díszítsük bazsalikom levéllel. Szórjuk meg a ropogós sonka darabkákkal és kanalazzunk rá egy-egy teáskanál Szarvasi Mascarponét.
20 g Szarvasi mascarpone
1 db Sárgadinnye
60 g Sonka
1-2 ek. Citromlé
1-2 ek. Bazsalikom
Olaj a sütéshez
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!